Ръководството на Черно море Тича извади от употреба №5 и №8

...
Ръководството на Черно море Тича извади от употреба №5 и №8
Коментари Харесай

Извадиха от употреба екипите на Натов и Борисов, Тити Папазов им се кланя! Красен Кралев на трибуните

Ръководството на Черно море Тича извади от приложимост №5 и №8 в чест на легендите си Христо Борисов и Спас Натов. Това се случи преди мача от първия кръг на Националната баскетболна лига сред " моряците "  и Левски. На трибуните бе и спортният министър Красен Кралев.

В своята кариера Христо Борисов-Адмирала има 650 мача за Черно море и 101 срещи за националния тим на България. Впоследствие, като част от треньорския щаб на Черно море печели две трофеи и три купи на страната. Борисов напусна този свят на 12 октомври 2005 година, а неговото име носи залата, в която клубът организира своите срещи.



Спас Натов се причислява към състава на Черно море през 1995 година До края на своята спортна кариера Капитана, както е именуван от почитателите, играе единствено за варненския клуб и с него печели 2 трофеи и три купи на България.



На прочувствената гала в зала „ Христо Борисов ” треньорът на Левски Константин Папазов се поклони на Спас Натов и Борис Стоянов - наследник на Христо Борисов и изпълнителен шеф на Черно море Тича.



Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР